vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
25.7°C
Vrijeme za 13.07.2024.
13.07.2024. Danas
Max. 32°C Min. 25°C
Vrijeme za 14.07.2024.
14.07.2024. Ned
Max. 31°C Min. 26°C
Vrijeme za 15.07.2024.
15.07.2024. Pon
Max. 33°C Min. 28°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
0,974700
GBP
GBP
0,840290
USD
USD
1,089000
29.08.2023 | Zanimljivosti
KOJA DOBRA VIJEST!

"Kava za samo 1 euro stigla u Grad: Pogledajte gdje i zašto!"

Autor: Libero Portal
Foto: Libero portal
Ova nevjerojatna ponuda čini da s ponosom istaknemo ovaj lokal kao "lokalnog junaka"

Jedan je naš sugrađanin doživio ugodno iznenađenje u svom omiljenom lokalu. Naručivši svoju omiljenu kavu, bio je iznenađen kada je dobio račun s cijenom od samo 1 euro. Iako je na prvi pogled pomislio da je riječ o pogreški, ispostavilo se da je cijena kave zaista točna!

 

Nakon daljnjeg istraživanja, saznali smo da je moguće uživati u kavi po cijeni od samo 1 euro u Dubrovniku. Ova nevjerojatna ponuda čini da s ponosom istaknemo ovaj lokal kao "lokalnog junaka".

 

S obzirom na to da detalji o lokaciji nisu bili vidljivi na računu, kontaktirali smo izvor koji nam je podijelio ovu priču, tražeći dodatne informacije. Ispostavilo se da je sve dio poslovne odluke Hotela Lero. Direktor hotela, Srđan Pujo, podijelio je s nama: "Naš lokal privlači mnogo posjetitelja koji cijene lokaciju i ponudu koju imamo. Ovu poslovnu odluku smo donijeli jer smo prepoznali da možemo doprinijeti našoj ukupnoj ponudi. Posebna cijena kave vrijedi za narudžbe od 13 do 16 sati svakog dana."

 

Ova odluka hotela da ponudi kavu po tako pristupačnoj cijeni zasigurno je osvježavajuća i intrigantna. Osim što će privući mnoge ljubitelje kave, ova poslovna strategija može povećati promet u to doba dana te istovremeno pomoći u privlačenju većeg broja ljudi.

 

Ovaj korak pokazuje inovativnost hotela i sposobnost prepoznavanja potreba i želja gostiju. Jasno je da je Hotel Lero stvorio ne samo atraktivan ambijent, već i dostupnost i pristupačnost koja privlači raznoliku publiku. Kao odgovor na rastuće izazove konkurencije, ova poslovna odluka demonstrira kako se u luksuznom okruženju mogu primijeniti kreativna rješenja koja donose korist i gostima i poslovanju.

 

Konačno, ponuda kave za samo 1 euro bi mogla postati zanimljiva tema u Gradu. Ovo nas podsjeća da poslovni svijet zahtijeva promišljenost i maštovitost, a Hotel Lero nam je pružio odličan primjer kako to postići.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji