HDZ-ovog župana optužili da je odbio platiti vez:
lahor
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
22.5°C
Vrijeme za 12.06.2024.
12.06.2024. Danas
Max. 22°C Min. 22°C
Vrijeme za 13.06.2024.
13.06.2024. Cet
Max. 25°C Min. 21°C
Vrijeme za 14.06.2024.
14.06.2024. Pet
Max. 25°C Min. 19°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
0,964100
GBP
GBP
0,843650
USD
USD
1,076500
HDZ-ovog župana optužili da je odbio platiti vez:
12.09.2023 | Vijesti
NIJE HTIO NI PLATIT

HDZ-ovog župana optužili da je odbio platiti vez: "Novčanik mi je bio kod žene"

Autor: Libero Portal
Foto: Libero Portal/Ilustracija
Pupić Bakrač naveo je da je Longin "uz viku i prijetnje pred preneraženim svjedocima odbio platiti već izdani račun od 45 eura te je isti storniran

Županijski vijećnik Akcije mladih u Zadru, Marko Pupić Bakrač, optužio je i prijavio nadležnim institucijama HDZ-ovog župana Božidara Longina da 8. i 9. rujna u Istu nije htio platiti pristojbu za privezivanje svog broda.

 

Pupić Bakrač naveo je da je Longin "uz viku i prijetnje pred preneraženim svjedocima odbio platiti već izdani račun od 45 eura te je isti storniran. Naravno, trag storniranja računa zaveden je u sustavu", navedeno je u poruci koju je Pupić Bakrač poslao medijima, prenosi HRT.

 

Od institucija je zatražio da "poduzmu radnje i mjere iz njihove nadležnosti" zbog svega što se dogodilo.

 

 

U svom odgovoru župan Longin navodi da je riječ o nesporazumu i da u trenutku naplate pristojbe nije kod sebe imao novčanik pa je djelatnika zamolio da račun plati kasnije. Longin je također naveo da nije znao da će račun biti storniran. 

 

"Riječ je o običnom nesporazumu i još jednom neuspješnom spinu 'poštenjačine' Marka Pupića Bakrača. Naime, prilikom naplate veza uz sebe nisam imao dovoljno novca jer je novčanik bio kod supruge koja je već otišla iz broda pa sam djelatnika ŽLU-a zamolio da račun platim kasnije, ali nisam znao da će ga on stornirati. 

 

Naravno da ne namjeravam ostati dužan Županijskoj lučkoj upravi i da ću platiti taj račun. Brod Sika je u vlasništvu mojeg sina, što je uostalom i javno dostupan podatak. Na Ist sam došao sa suprugom i kćeri na poziv prijatelja Davora Segarića i njegove supruge Maje. Večerali smo u tamošnjem restoranu i ja sam platio račun", naveo je HDZ-ov župan Longin.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji