Ovo je 10 znakova da imate savršenog partnera
vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
16.5°C
Vrijeme za 19.10.2021.
19.10.2021. Danas
Max. 19°C Min. 15°C
Vrijeme za 20.10.2021.
20.10.2021. Sri
Max. 20°C Min. 13°C
Vrijeme za 21.10.2021.
21.10.2021. Cet
Max. 19°C Min. 14°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
6,999562
GBP
GBP
8,902347
USD
USD
6,484008
EUR
EUR
7,509130
Ovo je 10 znakova da imate savršenog partnera
18.09.2021 | Lifestyle
LJUBAVNI ODNOSI

Ovo je 10 znakova da imate savršenog partnera

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Pronaći nekoga tko vas stavlja na prvo mjesto, i koga vi možete staviti na prvo mjesto, ključno je za sretan brak

Idealan suprug pomoći će vam u kućanskim poslovima i podržavati vas u svemu. Bit će tu u teškim trenutcima, pazit će na svaki detalj i znat će vas razveseliti stvarima koje vas usrećuju. Ovo je deset znakova da imate savršenog muža.

 

1. Ne boji se poteškoća i spreman je riješiti sve probleme

 

Pravi partner ne samo da govori lijepe riječi, već i djeluje kad treba. U teškim situacijama uvijek je spreman biti rame za plakanje, utješiti vas i pomoći kako god može.

 

2. Zna kuhati

 

Moderne žene misle da je muškarac koji izgleda muževno i zna kuhati idealan suprug. I ne mora nužno učiniti nešto posebno.

 

3. Uvijek će vas podržati, čak i ako ste pogriješili

 

Svi mi griješimo, a kad se to dogodi, vaša bolja polovica bi trebala biti na vašoj strani. U bilo kojoj situaciji, suprug bi vas trebao podržati, a ne kriviti.

 

4. Pazi na detalje

 

To ne znači da vaš muškarac mora znati svaki detalj vašeg života ili se sjetiti što ste nosili onog dana kad ste se upoznali. Ali prima na znanje stvari koje su vam važne. Zna koliko šećera stavljate u čaj i koja vam je najdraža pjesma.

 

5. Mudar je, ne samo pametan

 

Moglo bi biti korisno imati nekoga tko može objasniti kvantnu fiziku, ali još je važniji čovjek koji može pronaći izlaz iz uobičajenih životnih problema. Ako vam je muškarac u stanju dati dobar savjet kad se posvađate s majkom, onda ste vrlo sretni.

 

6. Zna vas razveseliti

 

Kad se osjećate loše, vaš muškarac uvijek zna kako vas vratiti u dobro raspoloženje: ispričat će sjajnu šalu, podržati vas ili učiniti druge stvari zbog kojih ćete se osjećati bolje.

 

7. Zna pregovarati

 

Idealan muškarac može naći zajednički jezik s policajcima i vodoinstalaterima bez prijetnji ili mita. Može se nositi i s vašim otrovnim susjedom.

 

8. Ne zaboravlja na vaše probleme odmah po odlasku od kuće

 

Muškarcima je obično teško usredotočiti se na više zadataka odjednom. Ali osoba koja vas voli uvijek vaše probleme postavlja kao prioritet i nikada ih ne stavlja na drugo mjesto.

 

9. Vaše mišljenje mu je važno

 

Odnos između muža i žene ne bi trebao biti samo zajednički život, oni također trebaju postati prijatelji i međusobni savjetnici. To, međutim, ne znači da bi muškarac trebao biti pod kontrolom svoje supruge. Učenje zajedničkog donošenja odluka presudan je element sretnog braka.

 

10. Pomaže vam u kućanskim poslovima

 

Ako vas supružnik cijeni i poštuje, nikada vam neće dopustiti da se osjećate kao da ste njegova osobna sobarica. Razumije da se na poslu umarate i zato je uvijek spreman pomoći vam u čišćenju kuće ako ga pitate. Štoviše, zajedničko obavljanje kućanskih poslova izvrstan je način za brži posao.

 

Očito je da svaka osoba ima svoju vlastitu ideju o savršenom odnosu. A osobine koje muškarca čine idealnim partnerom razlikuju se za sve. No pronaći nekoga tko vas stavlja na prvo mjesto, i koga vi možete staviti na prvo mjesto, ključno je za sretan brak, prenose 24 sata.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji