Kako besplatnih 15 minuta kod frizera mogu učiniti čuda za vašu kosu?
lahor
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
22.5°C
Vrijeme za 12.06.2024.
12.06.2024. Danas
Max. 22°C Min. 22°C
Vrijeme za 13.06.2024.
13.06.2024. Cet
Max. 25°C Min. 21°C
Vrijeme za 14.06.2024.
14.06.2024. Pet
Max. 25°C Min. 19°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
0,964100
GBP
GBP
0,843650
USD
USD
1,076500
Kako besplatnih 15 minuta kod frizera mogu učiniti čuda za vašu kosu?
12.05.2023 | Beauty by Studio Marcela
PROFESIONALNE KONZULTACIJE

Kako besplatnih 15 minuta kod frizera mogu učiniti čuda za vašu kosu?

Autor: Libero Portal
Foto:
Donosimo nekoliko savjeta za uspješnu konzultaciju sa vašim frizerom.

Kada je u pitanju promjena frizure ili boje kose, mnogi klijenti izbjegavaju konzultacije kod frizera. Međutim, vlasnica poznatog lanca frizerskih salona Studio Marcela, Jadranka Pezo, tvrdi da su konzultacije od iznimne važnosti za uspješan izgled vaše kose.

 

 

3.jpg

 

U salonu Studio Marcela konzultacije su izvrsna prilika za klijente da izraze svoje želje i upoznaju se s konceptom rada salona. 
Frizeri procjenjuju stanje klijentove kose i koliko tretmana će biti potrebno za postizanje željenog izgleda. Upoznavanjem klijenata, frizeri stječu uvid u njihov karakter i stil, a klijenti dobivaju povjerenje u rad frizera. 

 

1.jpg

 

Kada tijekom telefonskog poziva naglasimo važnost savjetovanja prije bilo kakve transformacije kose, klijenti se često osjećaju napeto jer nisu sigurni što ih čeka. Ipak, naše konzultacije su potpuno besplatne i služe da se unaprijedi rutina njege kose, preporuče odgovarajući preparati i objasni kako se koriste. Kroz razgovor se klijenti opuštaju, te su spremni na novi razgovor i promjenu, željni novih informacija vezanih za stanje i zdravlje svoje kose.

 

Priprema za konzultacije 

 

Prije dolaska u salon, poželjno je da klijent donese sliku koja otprilike prikazuje željenu promjenu. To olakšava frizeru da bolje razumije želje klijenta i da mu objasni specifičnosti frizure ili tehnike bojanja. Klijenti obično ne znaju izraziti svoje želje na profesionalan način, pa im fotografije mogu pomoći da lakše predoče što žele ili što ne žele. Fotografije su dobrodošle u svim salonima Studio Marcela.

Također, važno je da klijent pažljivo sasluša savjete stilista o održavanju nove boje ili frizure te pravilno koristi preporučene preparate kako bi zadržao zdravu i lijepu kosu.

 

4 (1).jpg 

 

Želite li biti u potpunosti zadovoljni izgledom i zdravljem vaše kose, nemojte bježati od konzultacija. Izrazite svoje želje i očekivanja, ali i poslušajte savjete profesionalaca. 
Jedino tako će vaša kosa uvijek biti zdrava, lijepa i sjajna! 

 

 

2 kopija.jpg

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji